RESTAURANT THAI CHILI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3124 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Thai Chili. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2024 om 10:57 De bakjes zitten tsjokvol en met het plastic wat ze erom heen draperen wordt het al snel een vieze bende aan tafel! Graag bakjes iets minder vol doen en zeker geen ranzig plastic eromheen! Is ook niet meer van deze tijd!
1 jun 2024 om 21:07 Het heeft 3 uur geduurd voordat het eten werd bezorgd. Gebakken reist was voornamelijk gebakken uien met een beetje rijst. Ook het verkeerde gerecht ontvangen. Ik wilde garnalen met groenten maar kreeg inktvis. Nooit meer
25 mei 2024 om 11:57 Very spicy! Delicious.
18 mei 2024 om 20:03 Super snel, super lekker.
15 mei 2024 om 21:16 Precies op tijd, eten was heerlijk
6 mei 2024 om 19:06 Eten in 1 woord: heerlijk. En supersnel bezorgd voor een zondag (ook nog eens 5 mei)
1 mei 2024 om 19:53 Pad Thai tahoe: goed op smaak, maar “Thaise groenten” komt neer op twee snippertjes lente-ui.
27 apr 2024 om 20:28 Topervaring, hele snelle levering op Koningsdag en hartstikke lekker
26 apr 2024 om 21:27 Heerlijk en zover ik heb kunnen vinden de enige plek in Utrecht waar ik Laab op de menu kaart zie.
21 apr 2024 om 23:39 Food was great and delivered on the expected time
8 apr 2024 om 15:24 Hoewel we eerder positieve ervaringen hadden met bestellen bij dit restaurant, viel de laatste keer toch erg tegen. De pad Thai die we besteld hadden dreef bijna in de saus, die bovendien erg zout was. Bezorging op tijd en eten was warm.
30 mrt 2024 om 19:48 Er lekker en snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar